In het Licht der Waarheid – Keuze uit voordrachten

Auf Lager

DE: 1-3 Werktage, andere Länder: 5-30 Werktage

0,00 €
Versandkosten

In de loop van hun leven komen vermoedelijk veel mensen voor ingrijpende levensvragen te staan die hen dwingen tot het zoeken naar antwoorden daarop.

Met het boek In het Licht der Waarheid – Graalsboodschap – bracht Abd-ru-shin, (Oskar Ernst Bernhardt, 1875-1941) een werk tot stand, dat – los van ieders religie of geloofsovertuiging – waardevolle inzichten geeft en antwoorden op de vragen die in hen leven.

Hij kan met behulp van dit boek inzicht krijgen in essentiële samenhangen in de schepping, zodat er voor hem, bij objectieve toetsing, een wereldbeeld zonder leemten kan ontstaan.

Dit boekje biedt een keuze uit de voordrachten van het eerste deel van de Graalsboodschap. Wellicht dat zij aanleiding vormen, zich in alle drie de delen van de Graalsboodschap te verdiepen.

TEN GELEIDE!

De blinddoek valt af en geloof wordt tot overtuiging. Alleen in de overtuiging ligt bevrijding en verlossing

Ik spreek alleen tot hen die ernstig zoeken. Zij moeten in staat en bereid zijn, zakelijk dit zakelijke te onderzoeken! Mogen religieuze fanatici en onevenwichtige dwepers er verre van blijven, want zij zijn schadelijk voor de Waarheid. Kwaadwilligen echter en zij die niet zakelijk zijn, zullen in de woorden zelf hun vonnis vinden.

De Boodschap zal alleen die mensen treffen, die nog een vonk Waarheid in zich dragen en het innige verlangen, werkelijk mens te zijn. Voor al deze mensen wordt hij ook tot toorts en tot staf. Zonder omwegen voert hij weg uit alle chaos van de huidige verwarring.

Het Woord dat hier volgt, brengt geen nieuwe religie, maar het moet de fakkel zijn voor alle ernstige toehoorders of lezers, om daarmee de juiste weg te vinden die hen naar de vurig verlangde hoogte leidt.

Alleen wie zichzelf beweegt, kan geestelijk vooruitkomen. De dwaas die zich daartoe van hulpmiddelen van buitenaf bedient in de vorm van bestaande opvattingen, gaat zijn weg slechts als op krukken, terwijl de gezonde eigen ledematen daarvoor uitgeschakeld zijn.

Zodra hij echter alle gaven die in hem sluimeren, wachtend om door hem te worden gewekt, vastberaden als uitrusting voor zijn weg omhoog gebruikt, benut hij het hem toevertrouwde talent volgens de Wil van zijn Schepper en zal alle hindernissen spelend overwinnen, die zijn weg willen versperren om hem daarvan af te brengen.

Daarom ontwaak! Alleen in de overtuiging ligt het ware geloof, en overtuiging komt uitsluitend door niets ontziend afwegen en toetsen! Sta als levende mensen in de prachtige schepping van uw God!

Abd-ru-shin

Weitere Informationen
ISBN 978-3-87860-836-3
Autor Abd-ru-shin
Abmessungen 14,3 x 21 cm
Ausführung Brochure
Sprache Nederlands
Lieferzeit DE: 1-3 Werktage, andere Länder: 5-30 Werktage